Back to Expertise

Confidential Client #3 Case Study

Today’s work environments are a critical component of creating effective employee engagement—a key to recruitment and retention success and the major goal of this project. The scope includes the repurposing of a 354,000 sf warehouse complex, effectively consolidating multiple remote office campuses into a single building. The existing structure will be extensively renovated into a contemporary office space that is fully tech-enabled, supports collaboration and provides a choice of indoor and outdoor work environments. Once renovated, the energy-efficient building will house up to 1,500 employees with a fitness facility, conference center, health clinic, cafeteria, kitchen, grab-n-go snack bars and multiple types of break-out spaces.  The result will be significantly improved workflows, a healthier work environment, energy optimization and fully engaged employees.  

Project Highlights

Activity-Based Planning
WELL design concepts
Use of parametric design

Market

Services